Monday, 15 May 2017

Favourite Of Mine // Caesar Salad

FOOD Jeg har gået og tænkt over, hvordan jeg kan gøre bloggen mere personlig, men samtidig lave nogle forhåbentlig brugbare indlæg - derfor har jeg tænkt på at lave en serie, hvor jeg deler opskrifterne på mine livretter. Jeg er dog nødt til at slå to ting fast:
 1. Jeg laver mad på Gefühl og kan derfor kun dele ingredienserne og ikke de præcise mængder, men jeg skal nok forsøge at give nogle estimater. 
 2. Mine livretter er ikke ligefrem sunde... Så er I ligesom advaret!  
Ellers er der ikke så meget at sige, udover at introducere den første af mine livretter; caféklassikeren Cæsarsalat! Man kan måske være fristet til at købe en færdiglavet dressing, når man skal lave Cæsarsalat, men det er faktisk super nemt at lave selv og mange af ingredienserne har man alligevel til at stå, så hvorfor ikke lave en lækker og frisk dressing fra bunden? 

For at lave dressingen skal du blande creme fraiche, pasteuriseret æggeblommer, olivenolie, worcestershire sauce, hvidvinseddike, citronsaft og hvidløg sammen. Jeg bruger omkring 1 dl creme fraiche, 1 bæger af æggeblommerne, 1 spiseske olivenolie, 1 fed hvidløg og så en sjat af hver af de resterende våde ingredienser - dog gør jeg det på øjemål, så prøv dig frem. Smag til med salt og peber. 
Crutonerne laver vi også selv. Skær brødet i tern, læg dem i et ovnfast fad og vend i lidt olivenolie. Krydr med Græsk krydderi - er stor fan af den krydderiblanding! Bages derefter i ovnen til de er gyldne og sprøde. 
Steg og krydr kyllingen - her bruger vi igen den græske krydderiblanding, men det er op til dig selv hvordan du krydrer kyllingen. 
Sidst men ikke mindst skal salaten blandes og så har man ellers en lækker og nem aftensmad! 
Det er ikke just den sundeste salat, men hold nu op hvor smager det godt! Vi er særligt vilde med den her om foråret og til sommer, fordi den er let og frisk. Man kan også bruge salaten som tilbehør, så kan man bare udelade kyllingen.
SHARE:

2 comments

 1. Jeg faldt lige over din blog i dag, og jeg må sige at jeg er stor fan! Virkelig god blog - og mega fed header <3

  http://kaffeogkjoler.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak, det betyder virkelig meget - særligt fordi jeg også følger din blog :)
   Ja, er den ikke fanatastisk? Det er en veninde, der har lavet den for mig. Hun er super dygtig!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig