Sunday, 27 August 2017

Homemade Save The Date Cards

WEDDING Jeg er simpelthen så glad for det resultat vi har opnået med vores hjemmelavede 'save the date' kort og jeg har glædet mig til at dele dem jer her på bloggen! Ja faktisk kunne jeg slet ikke vente og det bliver derfor uden en guide i denne omgang, men den skal nok komme når jeg lige får den stykket sammen, så den er forståelig og ikke mindst grundig.

Vores lille projekt resulteterede ikke i et perfekt slutprodukt, men til gengæld er der lagt masser af tid, flid og kærlighed i det og det gør skam ikke noget, at man kan se at det er hjemmelavet. Jeg glæder mig til at sende dem ud til vores gæster, for jeg er faktisk ganske stolt over dem. Designet har selv lavet i noget så simpelt som Word og så har jeg ellers gjort mit bedste for at opnå det ønskede look - både Mikkel og jeg er svært tilfredse!

Guiden til at opnå looket med guldfolien kommer snart.

Translation // I can't even tell you how excited I've been to share these homemade save the date cards with you. I'm so impressed and happy with the result and I couldn't wait to share it with you guys. I actually couldn't wait long enough to even piece together a guide but I promise that it's coming soon. I just wanna make sure it's thorough. 

Perhaps our little project didn't result in a perfect end product but we've put a lot of time, effort and love in to them, and it doesn't really matter that you tell it's homemade. I'm really looking forward to posting them and I'm actually kinda proud of theme. I made the design myself, using Word actually, and I did my best to obtain the look that we wanted - Mikkel and I are both so so pleased!  

Stay tuned for my guide on how to get this gold foil look.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig