Sunday, 3 September 2017

Hello September

SUNDAY Så blev det officielt efterår, selvom den danske sommer nu ellers har båret præg af gråvejr, regn og kulde det meste af sæsonen. Så er det tid til at pakke sommergarderoben væk, finde striktrøjerne frem og indstille sig på hyggelige aftener med tæpper, en varm kop te og masser af stearinlys - og det lyder nu heller ikke så ringe endda! Til gengæld ser jeg ikke frem til de mørke morgener og tidlige solnedgange, men der går heldigvis lidt endnu.

Efteråret kommer også til at byde på et nyt kapitel for mit vedkommende; jeg starter nemlig på Århus universitet i morgen, hvilket jeg er både spændt på, men også ganske nervøs over! Jeg har ikke deltaget i rusugen denne uge, så jeg har endnu til gode at møde mine nye studiekammerater.

Jeg havde sat mig selv en deadline, hvad jobsøgningen gjaldt og hvis jeg ikke var i job til studiestart i september, så ville jeg begynde på en bachelor! Det er dog stadig meningen at jeg vil søge eventuelle interessante stillinger undervejs, men jeg vil langt hellere studere end at gå arbejdsløs og det var egentlig min største bevæggrund. Dog er der allerede sneget sig en smule tvivl ind over mig og jeg er ikke sikker på at jeg har valgt den rigtige uddannelse, men det må tiden jo vise.

I dag har vi bare brugt dagen på at spise en sen, men lækker morgenmad og så ligger vi i sengen og ser New Girl. Jeg har også fundet tøj frem til i morgen og pakket min taske, så jeg er klar til en otte timer lang skoledag... Eller så klar som man nu kan være.

Andre der skal starte på uddannelse i morgen?

Translation // We have officially entered the beginning of autumn, even though it hasn't exactly felt like summer in Denmark this year and we have pretty much only experienced rain and gloomy days. It's safe to say that it's about time I put my summer wardrobe away and make room for warm sweaters and get ready for cosy nights with blankets, a warm cup of tea and loads of candles - and that doesn't sound too bad, does it? 

This autumn I'm also starting a new chapter of my life because tomorrow is my first day at university and let me just say, I'm equally nervous and excited! Today I've just been preparing slightly, packing my bag and I've also picked an outfit to wear. 

I had set myself a deadline and in case I hadn't found a job before school started I would go to university to  become a bachelor, so that is exactly what I'm doing. I'd rather study than being unemployed and although I'll continue the job hunt I feel like it's a good next step for me. 

Today we started the day off with a lovely breakfast and now we're just chilling in bed, watching New Girl. A super relaxed Sunday, just how we like it! 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig