Sunday, 13 August 2017

The Most Perfect Jacket

NEW IN Kender I det, når man køber noget man bare ikke kan få hænderne ned over? Sådan et køb, hvor man virkelig gjorde et kup og man konstant har lyst til at tage genstanden i brug, fordi man er så fandens forelsket? Sådan har jeg det med den her jakke! Jeg har lyst til at have den på hver dag, style den med alt i min klædeskab og bare bruge til den til enhver anledning.

Det var den omtalte jakke i gårdagens indlæg, som jeg købte i La Roca Village. Den er fra Karen Millen og jeg fik den til en afsindig god pris! På prisskiltet var den egentlig ikke sat betydeligt ned, i hvert fald ikke nok til, at jeg ville betale den pris der stod, men jeg prøvede den alligevel og jeg blev straks forelsket! Den er så klassisk og tidløs og kvaliteten er vanvittig lækker. Den minder mig en smule om de flotte og ekstremt dyre Chaneljakker som vi nok alle drømmer om at havde hængende i vores klædeskab en dag...

Prisen var dog umiddelbart lidt for svær at sluge, men den var faktisk sat ydereligere ned og jeg fik den til lidt over 400 kr., sat ned fra over 2000 kr. Jeg var solgt og jakken var købt i løbet af et splitsekund. Sådan en jakke, den sidste i min størrelse og til den pris - det havde jo næsten været en forbrydelse ikke at købe den haha!

Translation // Do you know the feeling of making a purchase that you just can't seem to get enough of? A purchase that is a steal, a piece you wanna wear all the time and that you're utterly and completely in love with? That's how I feel about this jacket! I seriously wanna wear it every day, pair with everything in my wardrobe and use it for any occasion. 

This was the jacket I mentioned in yesterday's post that I bought in La Roca Village. It's from Karen Millen and I really hit the jackpot with his one! On the price tag it actually wasn't reduced noticeably, not to a point where I was willing to pay that sort of amount anyways, but I still tried it on and I instantly fell in love. It's such a classic and timeless piece, the quality is amazing and it actually reminds me of the extremely beautiful (and extremely expensive) Chanel jackets that most of us probably dream of owning one day... 

Like I said, I wasn't really keen on paying what the price tag displayed but it actually turned out to be reduced even further and I ended up paying a little over 50 euros for a jacket that was originally more than 260! I was sold and I bought the jacket within seconds - a jacket like that, the last one in my size and at that price... I mean, it would almost be crime not to get it haha!
SHARE:

4 comments

 1. WOW en lækker jakke. Er vild med snittet og farven, den går jo til nærmest alt :) Er endnu mere vild med prisen. Elsker er godt udsalgskup. Har netop selv købt en længe ønsket sweatshirt til halv pris ����

  ReplyDelete
  Replies
  1. Den er nemlig yderst brugbar :) Følelsen af at have gjort sig et kup er helt fantastisk, elsker at finde dyre ting med store besparelser - så føler jeg virkelig jeg har skudt papegøjen!

   Delete
 2. Nogen gange kan man være super heldig. Hvor er den fin - stort tillykke med jakken :)

  Hilsen Kirsten
  http://kirstenthulesen.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg synes i hvert fald at det var et fantastisk køb. Tak! :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig