Friday, 18 August 2017

Let The Countdown BeginOUTFIT OF THE DAY Så blev det endelig fredag! Ikke at det gør den store forskel for mig lige for tiden, da jeg alligevel går derhjemme, men I andre er sikkert glade for at byde weekenden velkommen :) 

I dag har jeg været smut nede i byen, for at få en bid mad og lidt at drikke. Der er festuge i Randers den her uge, så der er betydeligt mere liv i gaderne end normalt, så det er ganske hyggeligt! Det blev ikke specielt sent for mit vedkommende, for Mikkel og jeg trængte mest af alt til en stille aften derhjemme på sofaen, så her har vi placeret os og bliver her også resten aftenen. 

I morgen skal vi på udkig efter en laserprinter, for med "kun" et år til brylluppet, så begynder tiden at være til at lave invitationer og sådanne ting og dertil får vi brug for en printer. Der er faktisk præcis et år til, dags dato, så jeg har faktisk haft en smule sommerfugle i maven i dag og nu kan nedtællingen for alvor begynde! 

Translation // It's finally Friday! Not that it makes much of a difference in my case but I'm guessing the rest of you are happy that the weekend is here! :) 

I haven't done much today but I did grab a bite to eat at a café downtown and I also had a sneaky lil' cocktail. There a loads of different events going on in Randers at the moment because it's the annual week of festivities here (Randers festuge). It's quite nice because normally there's not much going on here so it's nice to experience a lot more life in the streets, at the restaurants and the bars. I didn't stay out that late though because Mikkel and I just really needed a quiet evening at home, on the couch, watching tv and doing next to nothing. 

Tomorrow we're are gonna go shopping for a laserprinter because we're gonna need one for making invitations and other wedding related stuff. There's actually just one year left today so the countdown can officially begin and I've been rather excited today!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig