Wednesday, 23 November 2016

Zero Energy

WEDNESDAY Ja, datoen er i dag den 23. november og dette er mit første indlæg denne måned, så jeg tænkte at det var på tide med en lille update. Jeg har den seneste tid været fuldstændig drænet for energi og overskud, men jeg forsøger dog stadig at holde fast i de positive ting; såsom lækker mad, hyggelige omgivelser og dejlige mennesker. Det hjælper trods alt gevaldigt på humøret! I dag har jeg været et smut på Fyn med min farmor og storebror, hvor vi besøgte min farmors barndomsby og fik en god bid mad. Caféen var super flot indrettet med marmor, messing og en masse fine detaljer.

Derhjemme har vi formået at få pyntet lidt op til jul, på trods af det lave energiniveau. Dette har dog resulteret i et lidt kaotisk hjem, der i den grad trænger til en omgang rengøring - så det er mit mål for den kommende weekend. Ellers regner jeg med at tage den med ro og tage én dag ad gangen, få det bedste ud af disse mørke tider og så skal der ellers julehygges hele decembermåned! Bemærk i øvrigt lige den fantastisk flotte himmel vi havde fornøjelse af i går. Wow!
Translation // I thought it was about time I updated the blog. I do apologize for not posting anything for the entire month of November, up until now but I have been absolutely knackered lately which has left me with little to zero energy to do anything besides surviving. I am trying to stay positive though, focusing on all the good stuff like tasty food, cozy surroundings and lovely people. Surrounding myself with things I enjoy really helps!  

Today I went on a small roadtrip with my brother and grandma to visit the place she grew up. We enjoyed a lovely meal at the most gorgeous café, embellished with marble, brass and other beautiful decorative details. 

In other news, Mikkel and I started decorating for Christmas. I know it's a tad too early but I simply couldn't wait and just look at the lovely view we had yesterday, with our Christmas tree and the breathtaking sky. Absolutely amazing! 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig