Tuesday, 23 February 2016

Let's Go To The Beach
SUNDAY Den sidste dag på vores ferie, tilbragte vi store dele af tiden på stranden. Der var en privat strand tilknyttet det hotel vi boede på og der var klart vand og fint sand, så det var virkelig skønt! Mikkel var også ude at prøve vandscooter, hvor jeg egentlig sad bagpå til at starte med, men efter få minutter hoppede jeg af igen og så ellers med fra vandkanten. Det var altså ikke lige mig.
Nu er vi hjemme i Danmark igen, men jeg har stadig et par indlæg fra ferien som jeg gerne vil dele med Jer, så de kommer op i løbet af de næste par dage.

Translation // We spent most of our last day abroad on the beach. It was a private beach reserved for us guest staying at the hotel. The water was nice and clear and the sand was fine and soft, a perfect place to spend our Sunday. We also tried the jet skies, but Mikkel ended up going alone as I wasn't really feeling it. I think I lasted five minutes or something like that. 
Now we're back in Denmark but I still have a few posts from our holiday that I wanna share with you guys so I'll have them up in the next couple of days. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig