Thursday 14 September 2017

Say Yes to the Dress + Meeting Randy Fenoli

WEDDING Jeg havde de bedste intentioner, da min mor og jeg drog mod Vejle; jeg ville tage en masse gode billeder og dele dem her på bloggen. Desværre endte jeg ikke med at få taget alle de billeder, jeg havde regnet med, men jeg vil alligevel dele lidt om min weekend her på bloggen. 

Fredag eftermiddag tog min mor og jeg afsted til Vejle, nærmere bestemt Munkebjerg Hotel, hvor der skulle være et bryllupsarrangement med selveste Randy Fenoli - hvis navnet lyder bekendt, så er det måske fordi du også er fan af programmet 'Say Yes to the Dress' på TLC. Han er nemlig frontfigur i programmet, en ekspert indenfor brudekjoler og så har han bare en helt igennem fantastisk personlighed! Arrangement var arrangeret af Panayotis, en brudebutik i Vejle og bød først på en lækker tapasanretning og så et kort foredrag med Randy. Efter en pause med lidt godt til ganen, i form af bobler og bryllupskage, blev arrangementet sluttet af med en modeopvisning af de nye 2018 kjoler.

Min mor og jeg havde booket et værelse, så vi fortsatte aftenen på Munkebjerg kasino og vi havde en fantastisk aften, inden vi hoppede på hovedet i seng. Dagen efter nød vi godt af den store morgenmadsbuffet og så brugte vi også tid i hotellets dejlige pool og spa. Kl. 16 havde jeg en tid til, at prøver kjoler og jeg har faktisk fundet en kjole, der meget vel kan være the one! 

Jeg vil dog gerne prøve lidt flere kjoler inden jeg træffer den endelige beslutning og om en tre ugers tid, skal vi afsted igen.

Translation // This weekend I had the pleasure of, not only trying on wedding dresses, but also meeting the bridal expert himself, Randy Fenoli. If you're a fan of the TLC hit show 'Say Yes to the Dress', like I am, you know who Randy is and he is even better in person - he has a personality like no other and he had us entertained the entire time! It was an incredible weekend and I might even have found my dress! I just wanna try on a few more before I make a final decision but I definitely have a potential winner on hand. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig